RETAILMR

Onze holografische display-oplossingen combineren een fysiek product met overlappende digitale holografische lagen om een unieke 3D beleving te ceëren.

 

Het visuele effect zorgt voor een natuurlijke interesse in het menselijk brein en trekt uw publiek aan en houdt ze lang genoeg geïnteresseerd om uw boodschap op een aantrekkelijke visuele manier over te brengen - met succes het verlagen van de aankoopbarrière.

THEPOP3

De Pop3 is in elk opzicht ontworpen om veel aandacht te trekken rond een bepaalde campagne of productlancering, hetzij als stand-alone of als onderdeel van een serie. De POP3 beschikt over één groot, gekanteld glazen venster en biedt een groot oppervlak voor het weergeven van uw holografische inhoud.

 

Het combineren van een fysiek item in het display met de levendige driedimensionale inhoud springt in het oog en maakt de kijkers nieuwsgierig.

THEHD3

De HD3 biedt een uniek platform om veel aandacht te trekken in elke drukke commerciële omgeving.

 

Met zijn afmetingen van minder dan 60 centimeter breed en 35 centimeter hoog is de HD3 compact en toch imposant. Zonder twijfel laat de HD3 een onvergetelijke indruk achter bij uw klanten. 

THEXL3

De XL3 is een medium sized Mixed Reality display waardoor het een ideale oplossing is voor grotere ruimtes zoals winkelcentra, hotellobby's of kantoorruimtes. Het is perfect voor gebieden en momenten waar u een grote indruk op voorbijgangers wilt maken en de aandacht wilt vestigen op uw product.

Het is daarnaast ook een geweldige oplossing voor grotere evenementen zoals beurzen en corporate events. Dankzij de drie zichtbare zijden kan een vrij groot publiek de magie van binnen bekijken.