EVENTMR

Uniek aanwezig op een beurs of event? Met vijf verschillende mixed reality platformen bieden wij een huuroplossing voor elk event.  Van stijlvol en compact tot het grootste mixed reality platform in de markt.

THE
 DIAMOND

Afgeleid van de esthetische vorm van een diamant, verheerlijkt dit nieuwe type holografische display uw product elegant op de meest visueel indrukwekkende manier.


Ontworpen en ontwikkeld in samenwerking met de Deense ontwerper Steffen Schmelling, biedt de Diamond op dit moment onze meest exclusieve MixedReality-ervaring.

Met vierzijdige zichtbaarheid is dit een van de grootste mixed reality-schermen ooit gebouwd, speciaal ontworpen voor evenementen en merkactivaties in winkelcentra, handelsbeurzen en andere drukbevolkte locaties.

THE
   XL3

De XL3 is een medium sized Mixed Reality display waardoor het een ideale oplossing is voor grotere ruimtes zoals winkelcentra, hotellobby's of kantoorruimtes. Het is perfect voor gebieden en momenten waar u een grote indruk op voorbijgangers wilt maken en de aandacht wilt vestigen op uw product.

Het is daarnaast ook een geweldige oplossing voor grotere evenementen zoals beurzen en corporate events. Dankzij de drie zichtbare zijden kan een vrij groot publiek de magie van binnen bekijken.

   THE
 DEEPFRAME

De manier waarop we de wereld zien veranderd. Dankzij technologische vooruitgang wordt onze definitie van de werkelijkheid steeds groter.


DeepFrame is een revolutionair mixed-reality-display die nieuwe standaarden zet door de echte en virtuele wereld samen te voegen en visualisaties te produceren waarbij fysieke en digitale elementen in realtime worden gemixt.

Toeschouwers kunnen tezamen levensechte animaties van elke grootte en op elke afstand bekijken zonder het gebruik van traditionele en meeslepende VR-brillen. Door de realiteit te verbeteren, brengt DeepFrame levenservaringen en entertainment tot leven zonder de verbeeldingskracht - en voor iedereen te zien.